Vanaf Maastricht Aachen Airport naar de Zwarte Zee en Macedonië

Luchtvaartmaatschappij Corendon breidt aantal bestemmingen nog verder uit

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 1 februari 2018

Luchtvaartmaatschappij Corendon gaat zich vanaf komende zomer nog nadrukkelijk positioneren op Maastricht Aachen Airport dan aanvankelijk was aangekondigd. De reisorganisatie heeft in aanvulling op eerder bekendgemaakte bestemmingen laten weten ook te gaan vliegen op de Turkse stad Bodrum, De Bulgaarse badplaats Burgas (aan de Zware Zee) en Ohrid, een schilderachtige stad in het zuiden van Macedonië, waar de Nederlandse schrijver A. Den Doolaard ooit kind aan huis was. Het aantal bestemmingen dat Corendon vanaf Maastricht Aachen Airport bevliegt komt daarmee op achttien.

Door de keuze van Corendon voor Maastricht groeit het passagiersvervoer vanuit de Limburgse hoofdstad van 180.000 naar 320.000 passagiers per jaar. De reisorganisatie gaat extra personeel aanwerven in de regio om al deze vluchten uit te voeren en denkt in eerste instantie aan 40 tot 50 nieuwe banen.

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24