Chapeau lanceert TEFAF Maastricht City Guide

De Engelstalige TEFAF Maastricht City Guide 2018 is uit, zowel in print als online

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 20 februari 2018

De Engelstalige TEFAF Maastricht City Guide 2018 is uit, zowel in print als online. In print wordt de cover gesierd door een pentekening van de Hoofdwacht op het Vrijthof, dat vanaf dit jaar dienst zal doen als officiële ontvangstruimte van de TEFAF-organisatie.

De digitale versie is in een nieuwe digitale techniek omgezet door het Belgische bedrijf Musebooks uit Hasselt. Daarmee kunnen foto’s en illustraties haarscherp worden opgehaald. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij kunstboeken.

Zowel de printversie als de digitale versie worden wereldwijd verspreid onder de 280 internationale kunsthandelaren (en hun klanten) die dit jaar deelnemen aan TEFAF Maastricht. Ook wordt de gids verspreid in hotels, restaurants en winkels in de regio Maastricht. Tijdens de beurs zelf, die van 8 tot en met 18 maart in het MECC wordt gehouden, is de gids verkrijgbaar in de stand Chapeau / Maastricht Regio (nr 707).

De digitale versie is te lezen op : TEFAF Guide

Lees ook