Culinaire verwennerij bij Grote Hegge Thorn

Ria Joosten Catering verzorgt derde Chapeau Community Diner 2018

Auteur: Xavier Cortenraedt
Dinsdag 20 februari 2018


Maandagavond vond alweer de 3de editie plaats van het Chapeau Community Diner van 2018. Deze keer waren de relaties van de Chapeau Community te gast bij Danny Keppels van de Grote Hegge in Thorn. Het diner werd bijgewoond door twintig ondernemers.

De Grote Hegge maakt onderdeel uit van de EMG-Groep, dat verder ook de Schinvelderhoeve in Schinveld en Rebelle in Maastricht uitbaat. Daarnaast organiseert het bedrijf op andere locaties events onder de naam The Event Architects.

Voorafgaand en tijdens het diner kon zoals gebruikelijk op ‘Chapeau-achtige’ wijze genetwerkt worden. De culinaire creaties van de koks van Ria Joosten Catering kwamen de avond meer dan ten goede.

Na drie edities zijn de Chapeau Community Diners inmiddels een begrip geworden in netwerkend Limburg.

De Chapeau Community is een kwalitatief hoogstaand en grensoverschrijdend netwerk, dat exclusief toegankelijk is voor de relaties van Chapeau. Via diverse event-formules die door Chapeau worden georganiseerd, worden nieuwe zakelijke contacten gelegd en bestaande contacten geïntensiveerd.

Tijdens elk afzonderlijk event worden, in de typisch aangename sfeer die past bij het goede leven in Limburg NL/BE, worden interessante en kwalitatieve contacten gelegd. De Chapeau Community organiseert meerdere activiteiten per maand, verspreid over zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Voor meer informatie hierover kan contact worden opgenomen via xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

 

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook