Optimisme op nieuwjaarsborrel Ondernemend Limburg

[fotoverslag] Meer dan zevenhonderd ondernemers bijeen in Sittard

Auteur: Xavier Cortenraedt
Donderdag 11 januari 2018


Woensdagnamiddag vond op de terreinen van Boels in Sittard de nieuwjaarsbijeenkomst plaats van Ondernemend Limburg, een samenwerking van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB-Limburg en de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB). De bijeenkomst werd bezocht door meer dan dan zevenhonderd Limburgse ondernemers.

Voorzitter Monique Princen van Ondernemend Limburg hamerde er in haar toespraak op dat het in Limburg 'samen' moet gebeuren: samen met de provincie, gemeente, overheid, kennisinstellingen en de ondernemers.

De stemming was, na in economisch opzicht een aantal mindere jaren, zeer positief. De verwachting is dat er dit jaar 20.000 arbeidsplaatsen bijkomen in Limburg. 

Na het officiële gedeelte, waarin onder anderen muzikant Guido Dieteren en ondernemer Pierre Boels aan het woord kwamen, vond de traditionele 'nieuwjaarsnetwerkborrel' plaats. Bekijk hier het fotoverslag.

Vanavond in de Daina & Xavier Vlog tevens een korte terugblik op dit evenement.   

 

Lees ook