Eerste netwerkdiner bij Restaurant Pirandello

Culinaire start Chapeau Community 2018

Auteur: Xavier Cortenraedt
Dinsdag 16 januari 2018


Maandagavond vond de eerste bijeenkomst plaats van de Chapeau Community van 2018. Twintig ondernemers verzamelden zich bij Restaurant Pirandello in Landgraaf voor het allereerste Chapeau 'Connect-dinner' van het jaar.

De relaties van Chapeau werden in de wijnkelder ontvangen met een sprankelend glaasje Bollicine di Pirandello, geoogst op het eigen domein van Winselerhof. De gasten werden welkom geheten door Xavier Cortenraedt, brandmanager van Chapeau, en de directeur/gastheer van Winselerhof Stefan Hazen.

Vervolgens was het de beurt aan chef-kok Raoul Goovaerts en zijn team om een prachtig driegangenmenu te serveren. De aanwezigen waren vol lof over de culinaire kunstwerken die werden gepresenteerd in combinatie met de voortreffelijke wijnen en de gastvrije service. Ondertussen werd aan tafel op een aangename en ontspannen manier nader kennisgemaakt. 

De Chapeau Community is een kwalitatief hoogstaand en grensoverschrijdend netwerk, dat exclusief toegankelijk is voor de relaties van Chapeau. Via diverse event-formules die door Chapeau worden georganiseerd, worden nieuwe zakelijke contacten gelegd en bestaande contacten geïntensiveerd. Behalve Chapeau Connect-dinners zijn er Chapeau Executive Dinners (gericht op de top van het Limburgse bedrijfsleven), Chapeau Magazine Launches en Chapeau Club Events.

Tijdens elk afzonderlijk event worden, in de typisch aangename sfeer die past bij het goede leven in Limburg NL/BE, worden interessante en kwalitatieve contacten gelegd. De Chapeau Community organiseert meerdere activiteiten per maand, verspreid over zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Voor meer informatie hierover kan contact worden opgenomen via xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

 Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook