Een nieuw jaar, een nieuwe kleur!

Françoise over Heart Wood, de kleur van 2018.

Auteur: Françoise Oostwegel
Donderdag 25 januari 2018

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij en iedereen is na alle feestdagen weer helemaal in het ritme. Thuiskomen is voor jou een veilige haven waar je je terugtrekt om even te ontkomen aan de hectische en impulsrijke buitenwereld. Jouw huis moet een plek zijn waar jij aandacht kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is en waar je je opnieuw kunt opladen. Kleur kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het herstellen van het evenwicht.

De kleur van 2018 is….

Heart Wood! Flexa heeft Heart Wood uitgeroepen tot kleur van het Jaar 2018. De kleurpaletten zijn overal toepasbaar: van woonkamer tot keuken, van studeer- tot kinderkamer, in elke stijl.

Heart Wood is flexibel. Om de warmte van de kleur goed naar boven te halen kun je haar bijvoorbeeld combineren met tinten als cacao en zachtroze. In combinatie met groentinten zal het roze er juist extra uitspringen. Waardoor je kamer tot leven wordt gebracht. De Kleur van het Jaar maakt dus deel uit van vier paletten. Het palet is uitgegaan van warmte, zoals de kleur van natuurlijk hout en de aaibaarheid van zacht leer. Lekker veel sfeer dus die nieuwe kleur!

 

Heart Wood op de slaapkamer.
Een slaapkamer is een verblijf om in weg te kruipen, een warm nest of een logeerplek waar je mooie herinneringen aan overhoudt. Het is dus belangrijk om een fijne slaapplek te creëren. Koele tinten blauw zorgen voor een heldere kijk op het leven. Vriendelijke natureltinten en zeegroen zie je ook steeds meer terugkomen.

De woonkamer is een perfecte plek om je vrienden en familie over de vloer te krijgen, een plek voor goede gesprekken en onvergetelijke diners. Hier laad je je op, bedenk je nieuwe dingen. Je woonkamer moet een inspirerende ruimte zijn.

Met dit palet van groen met een gele ondertoon en goud zet je je brein aan het werk, waardoor je veel creatieve ideeën krijgt. Voor mijzelf is dit dus perfect ;) De geel/gouden loveseat heb ik vandaag mogen ontvangen, dus dit is al een goede start.

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram