Chapeau Community te gast op Kasteel Eyckholt

Netwerken en dineren op hoog niveau in Roosteren

Dinsdag 30 januari 2018


In Kasteel Eyckholt in Roosteren vond maandagavond het tweede Chapeau Community-diner van 2018 plaats. Te gast waren 20 ondernemers met wie Chapeau een warme relatie onderhoudt.

Zoals de bedoeling is met dergelijke diners, werden op een kwalitatieve en informele manier nieuwe contacten gesmeed tussen ondernemers uit diverse uiteenlopende sectoren.

Ria Joosten, sinds vorig jaar zomer eigenaar van Kasteel Eyckholt, verwelkomde de gasten hartelijk, waarna ze werden uitgenodigd om aan tafel plaats te nemen voor een prachtig driegangendiner met bijpassende wijnen. Op het menu stond onder meer tonijn als voorgerecht en als hoofdgerecht een prachtig stukje hert. Dit in combinatie met perfecte begeleidende wijnen.

De aangename sfeer van het kasteeltje en de prettige, inhoudelijke gesprekken aan tafel, droegen bij aan een geslaagde avond. Diverse thema’s passeerden de revue: van de TEFAF in Maastricht tot de crossmediale mogelijkheden bij Chapeau anno 2018.

De Chapeau Community is een kwalitatief hoogstaand en grensoverschrijdend netwerk, dat exclusief toegankelijk is voor de relaties van Chapeau. Via diverse event-formules die door Chapeau worden georganiseerd, worden nieuwe zakelijke contacten gelegd en bestaande contacten geïntensiveerd.

Tijdens elk afzonderlijk event worden, in de typisch aangename sfeer die past bij het goede leven in Limburg NL/BE, worden interessante en kwalitatieve contacten gelegd. De Chapeau Community organiseert meerdere activiteiten per maand, verspreid over zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Voor meer informatie hierover kan contact worden opgenomen via xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

Foto's Harry Heuts

Lees ook

 • Blog Xavier 30-1

  Bucketlist

  Dinsdag 30 januari

  Xaviers wensen en doelen op racegebied

 • Limbourgeois 28-1

  Dinsdag 30 januari

  Kunstbeurs BRAFA Brussel & Extraordinairy Shoe Design in The Cube

 • Restaurantgids Chateau Neercanne

  Château Neercanne

  Maandag 29 januari

  Restaurantgids 2018