Als VIP tussen de modderrenners

WK cyclocross biedt mogelijkheden tot grenzeloos netwerken

Woensdag 3 januari 2018

De Cauberg in Valkenburg is in het eerste weekend van februari weer het epicentrum van de wielerwereld. Voor het eerst worden op de fameuze heuvelrug de wereldkampioenschappen veldrijden georganiseerd. Op 3 en 4 februari zal in Zuid-Limburg worden gestreden om de regenboogtruien. Het betekent onder meer dat de regio zich kan opmaken voor een invasie van Belgische fans. Veldrijden, ook wel cyclocross genoemd, is in Vlaanderen ongekend populair. Iedere cross trekt tienduizenden toeschouwers die naar de zogenoemde modderrenners komen kijken.

 

De ruime en exclusieve VIP-area bij de finish tijdens de WK in Valkenburg biedt ook vele mogelijkheden voor Limburgse bedrijven om in contact te komen met de vele Belgische firma’s die hiervoor reeds kaarten hebben gekocht. 

 

De site limburg2018.com biedt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om dit evenement op een uiterst luxe wijze te beleven.

 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram