40 jaar Hotel Maastricht

Crowne Plaza viert jubileumjaar

Auteur: Demy Janssen
Dinsdag 23 januari 2018

Aan de oever van de Maas was het gisteren feest. Hotel Maastricht bestaat namelijk 40 jaar! In de feestzaal van het hotel, dat officieel Crowne Plaza Maastricht heet, werd gistermiddag teruggeblikt, maar vooral ook vooruitgekeken door de gasten. ,,Mensen die veel voor het hotel betekend hebben de afgelopen 40 jaar”, aldus Martijn Dresen, algemeen directeur van Crowne Plaza Maastricht).    

Martijn Dresen staat sinds medio 2017 aan het roer van Crowne Plaza Maastricht. Als kersvers algemeen directeur vindt hij het een leuke belevenis om dit jubileum mee te mogen maken. Tijdens zijn speech blikte Dresen terug op de afgelopen vier decennia, waarin hotel Maastricht meerdere malen van moederbedrijf wisselde, diverse renovaties onderging en vele bekenden uit binnen- en buitenland het hotel bezochten. 

Dresen vertelde dat er ook voor de komende jaren nog een aantal renovaties op de planning staan. ,,Tevens willen we in de toekomst veel internationale evenementen naar Maastricht en naar ons hotel toe halen.” 

Het jubileumfeest van Hotel Maastricht werd afgesloten met taart en vuurwerk!

Lees ook