bulthaup zoekt gedreven ondernemer in Maastricht

Vacature

Branded content
Dinsdag 12 december 2017

Maastricht, winkelstad bij uitstek, met internationale allure, een stad van bijzondere merken. Daar hoort bulthaup op een goede locatie aanwezig te zijn. bulthaup wil een exclusieve showroom openen en zoekt daarom naar een gedreven ondernemer.

De rijke historie van Maastricht spreekt ons aan, met mooie warenhuizen, eigentijdse boetieks en hippe winkels. Maastricht is bovendien een sfeervolle stad, met mooie pleinen, heerlijke restaurants en aan-gename cafés en terrassen. bulthaup past in deze setting

Topkwaliteit
bulthaup is meer dan een internationaal opererende fabrikant van premiumkeukens, met de productie in Duitsland. bulthaup is passie, authenticiteit, top-kwaliteit, consequent design, liefde voor detail en een goed contact met onze klanten - dit en nog veel meer is bulthaup. We zijn visionair en trendsetter in de branche. We zetten de bakens uit in de geschiedenis van de keuken wereldwijd. Onze huidige collectie bulthaup b1, bulthaup b2, bulthaup b3 en bulthaup b Solitaires zijn daar exponenten van. Bij het vormgeven van de keuken kijken we altijd naar de architectuur van de leefruimte. Een bulthaup keuken is onlosmakelijk verbonden met de architectuur van het huis, maakt er deel van uit.

Gedreven
Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer (m/v), iemand die zich interesseert voor een persoonlijke en architectonisch hoogwaardige leefomgeving en een winstgevend businessmodel. Iemand die onze passie voor het unieke van bulthaup producten deelt, evenals onze cultuur van lifestyle en genieten. We zijn op zoek naar mensen die ook onderdeel willen zijn van een dynamische stad, gebruikmakend van het eigen netwerk en van een premiumbrand. De toekomstige partner vervult de rol van investeerder en/of van interieurarchitect, ontwerper.

Leefstijl
De geschikte kandidaat beschikt over een grote affiniteit met mooie dingen, zoals architectuur, kunst en cultuur. Met een passie voor vormgeving en een gevoel voor exclusieve brands. De gewenste kandidaat vindt het logisch om onze klanten op het hoogste niveau te adviseren.

Voelt u zich aangesproken?
Neem contact op met Tore van Rooij, Business Development Manager bulthaup Nederlandt.
0418 – 597 340
tore.vanrooij@bulthaup.com
www.bulthaup.com/retailpartner

Lees ook