Topsport tijdens JIM in MECC Maastricht

Fotoverslag

Zaterdag 11 november 2017


De eerste wedstrijddag tijdens Jumping Indoor Maastricht liet volop topsport zien met veel bekende ruiters en paarden. Vooral de Nederlandse en Belgische ruiters waren goed vertegenwoordigd. Maar de Fransman Julien Epaillard ging aan de haal met de VDL-prijs, voor onder meer de prima presterende Limburgse amazone Lisa Nooren.

Vooral de VIP-loges waren goed bezet. In de loge van de Provincie Limburg ontmoetten we onder meer gouverneur Theo Bovens, de Gedeputeerden Twan Beurskens, Ger Koopmans en Hubert Mackus, algemeen directeur Guido Derks, de exploitant van Maastricht Aachen Airport Ismail Durmaz en de nieuwe investeerder in de luchthaven Rien Leeijen.

Het loont zeker de moeite om dit weekeinde naar MECC Maastricht te gaan. Niet alleen voor topsport, maar ook voor de hele ambiance en prachtige entourage.

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram