Schaap+Citroen neemt juwelier Willy Vossen over

Verschuiving in Maastrichtse juweliersbranche

Donderdag 2 november 2017

Schaap en Citroen Juweliers, met juweliershuizen door heel Nederland en hoofdkantoor in Diemen bij Amsterdam, heeft per 1 november juwelier Willy Vossen in Maastricht overgenomen.

Willy Vossen Jewel and Time, gevestigd aan de Maastrichter Brugstraat, is een vertrouwde naam in de Limburgse hoofdstad met een lange familiegeschiedenis. Schaap en Citroen is als familiebedrijf een toonaangevend juweliershuis in het hoogste segment, op toplocaties in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Den Bosch en Eindhoven.

De winkel van Willy Vossen zal in de komende periode onder dezelfde naam geopend blijven. De intentie is om in de tweede helft van 2018 op deze locatie en met het huidige team een vestiging te openen onder de naam en formule Schaap en Citroen. 

Voor de directie in Diemen is dit een kans voor verdere schaalvergroting in een regio met een internationale markt.  Schaap en Citroen is geen onbekende naam in Maastricht. In de jaren zeventig kende de stad al voor een periode een vestiging van dit juweliershuis. Door deze overname keert Schaap en Citroen volgend jaar weer terug in het straatbeeld in het hart van de stad.

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram