Wealer & Oostwegel Collection slaan handen ineen

Exclusieve VIP-preview Audi A8 en lunch bij proefrit in Audi Q7 e-tron

Auteur: Xavier Maassen
Maandag 13 november 2017

De afgelopen periode is de samenwerking tussen Wealer en de Oostwegel Collection geïntensiveerd. Zo organiseert Wealer de Exclusieve VIP Preview van de nieuwe Audi A8 bij Château Neercanne. Relaties die zich hebben ingeschreven voor een 24-uurs proefrit in de Audi Q7 e-tron hebben mogen genieten van een gastronomische lunch.

Audi A8 bij Wealer
Audi belooft zijn klanten altijd een voorsprong op technisch vlak, maar niet eerder pakte Audi zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Zo kun je bij een kennismaking rekenen op een volledig nieuwe designtaal van Audi met brede single-frame grille en coupé-achtig silhouet. 

Comfortabeler en veiliger
Daarnaast breidt Audi met de Audi A8 zijn voorsprong uit op het gebied van digitalisering met een geheel nieuw bedieningsconcept inclusief touchscreen displays. Veel functies zijn bovendien te activeren door een nieuwe, natuurlijke manier van spraakherkenning. Zelf doen waar je goed in bent en volledig vertrouwen op de Audi A8. Deze auto heeft maar liefst 41 geavanceerde assistentiesystemen die autonoom rijden naar een hoger niveau tillen en volgens de ontwerpers Audi rijden nóg comfortabeler en veiliger maken. 

De Audi A8 staat vanaf 24 november bij Wealer in de showroom.
Het Audi-team is te bereiken via mail info@wealer.nl of telefonisch via 045-5280055.

Lees ook