Maastricht Culinair

Chef's Table

Donderdag 30 november 2017

De derde editie van Chef’s Table - een geregeld treffen van leden van Maastricht Culinair – zowel restaurateurs als toeleveranciers – stond 14 november geheel in het teken van de Riemster grotchampignon. Het programma - dat gericht is op kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen - omvatte onder meer een excursie naar een van de laatste authentieke champignongrotten in Bassenge (een Franstalige buurgemeente van Riemst), een live-kooksessie in de recentelijk opgeknapte grotten van Château Neercanne én een uitgebreid diner waarbij uiteraard gekookt werd met grotchampignons. Hans Snijders en Gilbert von Berg kregen daarbij assistentie van Camille Marell (chef cuisinier restaurant de Pastory) ) en Ralph Hermans (chef de cuisine van Restaurant Rantrée).

Bekijk hier het videoverslag van die dag!

 

Lees ook