Lezersaanbieding Cologne Fine Art & Chapeau Magazine

5x 2 kaarten

Zaterdag 18 november 2017

Chapeau Magazine geeft 5 x 2 kaarten weg (incl. rondleiding en Champagne proeverij)

Zondag 26 november 2017

Tussen 11:30 en 12:30 uur aankomst, tijd voor koffie/lunch op eigen gelegenheid

15:00 - 16:00 uur
In de middag krijg u in de VIP-Lounge een exclusive en zeer bijzondere Champagne proeverij van Perrier-Jouet aangeboden. In een schitterende privéruimte in de lounge serveert de sommelier mooie, hoogwaardige champagnes met interessante uitleg erbij. Daarvoor en daarna kunt u de beurs op eigen gelegenheid verder ontdekken, waaronder de unieke tentoonstelling van de ingenieuze goudsmid Georg Hornemann, en is er ook de mogelijkheid om de vintage autobeurs Retro Classics te bezoeken.

Chapeau Magazine geeft 5 x 2 beurskaarten weg aan abonnees, inclusief gratis Champagne proeverij.

Een dag lang genieten van Kunst en Design
Cologne Fine Art (COFA) brengt ieder jaar een exquise selectie objecten uit alle tijden en genres van de kunstgeschiedenis en het design bijeen. In de tijdelijke ‘Wunderkammer’ treft de bezoeker getuigen van de oudheid t/m de huidige tijd aan, in de vorm van schilderijen, sculpturen, kunstobjecten, keramiek, tapijten, juwelen, meubelen en artefacten. Voor het eerst en tegelijk met COFA strijkt dé autobeurs Retro Classics in de Koelnmesse neer. De Rijnmetropool is eind november daarom dé pleisterplaats voor collectioneurs en liefhebbers van kunst en design op hoog niveau. Lees ook het artikel over Cologne Fine Art in Chapeau Magazine van september en zie www.colognefineart.com

Cologne Fine Art: van 23 t/m 26 november 2017, Koelnmesse, Keulen.
Retro Classics: van 24 t/m 26 november 2017, Koelnmesse, Keulen.

Mail naar: events@chapeaumagazine.com om kans te maken op 2 kaartjes!

 

Lees ook