In Heerlen gaan vanaf nu de lampjes aan

Stad trapt af voor waanzinnige winterperiode

Vrijdag 17 november 2017

Onder het motto ‘Decorating the town’ ontstak wethouder Barry Braeken op donderdagavond 16 november de lichtjes op de Promenade. Hierna volgde een route door de stad waarbij met krijtspray en sjablonen verder gedecoreerd werd in de straten. Helemaal in lijn met de bekende Heerlense street art. Naast sfeerverlichting in alle winkelstraten en de prachtig aangeklede etalages, speelt er ook gezellige muziek door luidsprekers in de binnenstad gedurende de eindejaarsperiode. Ook het gemeentehuis is vanaf nu elke avond gehuld in een prachtige lichtprojectie.

Deze aftrap is de opmaat naar de waanzinnige winterperiode die voor de deur staat in de Heerlense binnenstad. Op initiatief van Heerlen Mijn Stad zijn er nog meer leuke activiteiten die allen bijdragen aan de sfeer in het centrum. Natuurlijk zorgt winterfestival Holy Moly! ook een maand lang (van 7 december t/m 7 januari) voor een grootse sfeerbeleving met vele hoogtepunten.

Check www.heerlenmijnstad.com voor alle actuele info en dé eventkalender van Heerlen-Centrum.

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram