Gratis koffie tijdens Winefair Lanaken

Ook aan het zwarte goud zitten immers bijzondere kanten

Donderdag 5 oktober 2017

Doen ze het om ‘zuinige Hollanders’ te trekken of ligt er een andere reden op de loer? Feit is in elk geval dat op de Winefair, de wijnbeurs die van 27 tot en met 29 oktober wordt gehouden in het Cultureel Centrum in Lanaken, voor alle bezoekers gratis koffie van Lavazza te krijgen zal zijn. 

De Winefair en het bekende Italiaanse koffiemerk bundelen voor deze editie van de beurs hun  krachten. Zo zullen er tijdens de beurs hippe barista’s aan het werk te zien zijn in een echte Lavazza-koffiebooth.

Volgens Michael Platini, importeur van Lavazza in België is het niet zo vreemd dat op de Winefair ook koffie is te krijgen. Aan het zwarte goud zitten immers, net als aan wijn, veel bijzondere kanten zitten. ,,Koffie is iets heel bijzonders. Er zit een heel universum in van smaken en geuren, verhalen en plaatsen, kunst en kennis, cultuur van het ritueel, sferen en unieke momenten. Het delen van die momenten met de personen die we liefhebben, verrijkt ervaringen en maakt gelukkig.”

Voor Stefan Frissen, de organisator van het wijnevent, is de samenwerking het Lavazza het zoveelste bewijs dat Winefair kiest voor kwaliteit en authenticiteit. ,,We proberen samen te werken met hippe brands en merken waar de kwaliteit vooropstaat.”

Kijk voor algemene informatie en tickets op www.winefair.be