Winefair geeft honderden thermometers weg

Actie bedoeld om eerste lustrum luister bij te zetten

Woensdag 18 oktober 2017

De Winefair, de populaire Belgische wijnbeurs die van 27 tot en met 29 oktober neerstrijkt in het Cultureel Centrum in Lanaken, gaat opnieuw de ‘gratis’ tour op. Onlangs werd al aangekondigd dat alle bezoekers van de beurs tussen het wijnproeven door kunnen genieten van gratis kopjes koffie. De Winefair en het bekende Italiaanse koffiemerk hebben namelijk besloten om voor deze editie van de beurs hun krachten te bundelen. Zo zullen er tijdens de beurs hippe barista’s aan het werk te zien zijn in een echte Lavazza-koffiebooth.

Maar omdat de beurs inmiddels vijf jaar bestaat, acht de organisatie de tijd rijp voor nog en cadeautje. Besloten is om zeshonderd bezoekers die online een ticket kopen te verblijden met een gratis digitale wijnthermometer. Driehonderd exemplaren zijn bestemd voor de bezoekers van de fair in Leuven; de andere driehonderd liggen te wachten bij de entree van het Cultureel Centrum in Lanaken, zo laat beursorganisator Stefan Frissen weten. Het aantal exemplaren wordt uitgesmeerd over drie dagen, zodat ook bezoekers die op zaterdag of zondag komen een gratis thermometer kunnen bemachtigen. ,, Bezoekers die kunnen bewijzen dat ze een ticket hebben gekocht via onze website krijgen er ééntje als ze op tijd de beurs bezoeken”, aldus Frissen. ,,We werken volgens het first come first served-principe. De honderd eersten per dag krijgen dus het hebbeding.”

 Tickets voor de Winefair kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar via  via https://www.ticketshark.be/store/winefair

Kijk voor algemene informatie en tickets op www.winefair.be

Lees ook