L’APÉRI VINO

// HASSELT (B)

Donderdag 19 oktober 2017

Op de Zuivelmarkt in Hasselt, tussen Italiaans restaurant Buon’Eatalia en de bijzondere gastrobar Único, vind je L’Aperi Vino. L’Aperi Vino is het wine & food café van Dirk Hendrickx en Fabienne Cuypers.

Hier begin je je dag met een vers kopje zelf gebrande koffie en een lekkere croissant en geniet je van maar liefst 34 open wijnen, bubbels en gins. Of laat je je verrassen door het chef’s choice menu, een proeverij van tapas die op de menukaart te vinden zijn.
Midden in het historisch hartje van de stad wordt dit terras door glas gedeeltelijk gescheiden van zijn omgeving. Je zit hier dan wel aan een van de drukste straten van Hasselt, maar toch geniet je er van geborgenheid. Voetgangers lopen er in alle rust langs het terras. Bij L’Aperi Vino schijnt altijd de zon.

ZUIVELMARKT 20 // 3500 HASSELT (B)
+ 32 (0)11 35 04 50 // INFO@LAPERIVINO.BE
WWW.LAPERIVINO.BE
OPEN: MAANDAG T/M ZATERDAG 09:00 UUR - 01:00 UUR
ZONDAG 10:30 UUR - 01:00 UUR

Keuken: Italiaans Specialiteiten: Grote assortiment open wijnen en heel uitgebreide
Italiaanse charcuterie kaart Couverts: 40 Creditcards: American Express, EC/
Maestro/Mastercard, Visa Card, Pin

 

Lees ook