TEFAF New York krachtig van start

95 standhouders op Park Avenue

Zaterdag 28 oktober 2017

De kunstbeurs TEFAF Fall New York is dit weekeinde krachtig van start gegaan met een druk bezochte preview en goede verkopen. De beurs wordt gehouden in the Armory op Park Avenue waar plaats is voor 95 stands, tegen 270 stands in Maastricht. Niettemin is er een interessant kooppubliek, gezien het groot aantal gefortuneerde kunstverzamelaars dat woont op Manhattan.

De herfstbeurs in New York, gericht op de oude kunst, is net als de moderne beurs in mei, een soort satellietbeurs van Maastricht, waar de hoofdbeurs gehouden wordt. De nieuwe voorzitter Nanne Dekking en de CEO Patrick van Maris gaven duidelijk aan dat dit ook zo zal blijven de komende jaren en dat de samenwerking met de Gemeente Maastricht en de Provincie Limburg verder versterkt zal worden.

Lees ook