Verwenzorg Benefiet volledig uitverkocht

Vrijthof avond lang exclusief toegankelijk voor relaties Sevagram

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 30 oktober 2017

Het Sevagram Verwenzorg Benefiet, het befaamde jaarlijkse netwerkevent van zorgorganisatie Sevagram, is dit jaar volledig uitverkocht. Ruim vijf weken voor de aanvang van het feest  – dat dit jaar gehouden wordt op 1 december – was al duidelijk dat de belangstelling het aantal beschikbare kaarten in ruime mate oversteeg, aldus Marion Schmitz, voorzitter van Sevagram Verwenzorg. ,,Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Het geeft maar weer eens aan hoezeer ons Verwenzorgprogramma leeft.”

Het Sevagram Verwenzorg Benefiet is alweer jaren een begrip. De exclusieve avond, onder meer bedoeld voor partners van Sevagram en maatschappelijk betrokken ondernemers en hun relaties, beleeft op 1 december zijn eerste lustrum. Dat ook dit jaar de belangstelling weer groot zou zijn, lag in de lijn der verwachting. Marion Schmitz en haar collega Will Bastiaens, penningmeester van het bestuur van Sevagram Verwenzorg, kenschetsten de run op de kaarten eerder als ‘een belangrijke opsteker, omdat wij als geen ander weten hoeveel mensen we gelukkig maken met de opbrengst.’

Al het geld dat overblijft gaat direct naar Sevagram Verwenzorg, het programma dat speciaal in het leven is geroepen om de cliënten van Sevagram tijd tot tijd een extraatje te bezorgen. Marion Schmitz: ,,Je moet daarbij vooral denken aan leuke dingen, die niet bekostigd worden door de overheid. Zoals een etentje buiten de deur, een avondje naar het theater, een leuke stadstrip of een intiem verrassingsoptreden van bekende Nederlanders, zoals Anneke Gronlöh, Willeke Alberti, Jack Vinders en Guido Dieteren. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook bijzondere workshops muziek, dans en schilderen voor onze cliënten.”

Bijzonder aan het Sevagram Verwenzorg Benefiet is dat het elk jaar wordt elk jaar gehouden op een andere exclusieve locatie. Dit jaar vindt de compleet verzorgde feestavond, inclusief walking dinner, plaats in de Spiegeltent op het Vrijthof, het kloppend hart van het bekende winterevenement Magisch Maastricht.

Het bekendste plein van Limburg is op 1 december een hele avond lang exclusief toegankelijk voor gasten van Sevagram. ,,Eigenlijk kun je spreken van een bijzondere primeur”, zei penningmeester Will Bastiaens eerder tegen Chapeau. ,,Wij zijn de eersten die deze locatie mogen betreden. In de weken daarna wordt het Vrijthof bezocht door honderdduizenden mensen die Maastricht uitkiezen om alvast te proeven van de kerstsfeer.”

De presentatie Sevagram Verwenzorg Benefiet is in handen van de bekende televisiepresentatrice Vivian Boelen. Veilingmeester Ramona Batta zal een spectaculaire veiling van een aantal unieke kunstobjecten voor haar rekening nemen. Hoofdact dit jaar is niemand minder dan George McCrae, de Amerikaanse soulzanger die in 1974 een wereldwijde nummer 1-hit scoorde met het nummer ‘Rock your Baby’.

Kaarten voor het bijzondere Sevagram Verwenzorg Benefiet zijn, zoals hierboven gemeld, uitverkocht. Wie meer informatie wenst over het Verwenzorgprogramma van Sevagram, of overweegt om begunstiger te worden, kan contact opnemen via info@sevagramverwenzorg.nl

 

Lees ook