Lezersaanbieding Cologne Fine Art & Chapeau Magazine

15 x 2 kaarten

Dinsdag 31 oktober 2017

Uitnodiging voor ontvangst op Cologne Fine Art

Van 23 tot en met 26 november wordt weer de sfeervolle internationale kunst- en antiekbeurs Cologne Fine Art  gehouden. Chapeau Magazine geeft in samenwerking met de beurs 15 kaarten (maal 2 personen) weg voor de zondag 26 november 2017.

 

Programma:
11:30 - 12:30 uur aankomst, tijd voor koffie/lunch op eigen gelegenheid
13:00 - 13:30 uur rondleiding

Na de rondleiding kunt u de beurs zelf verder ontdekken. U heeft ook de mogelijkheid daarna de aangrenzende autobeurs Retro Classics te bezoeken. De dag wordt afgesloten met een drankje in de VIP Lounge.

Chapeau Magazine geeft 15 x 2 kaarten weg aan abonnees (incl. rondleiding en een drankje)

Een dag lang genieten van Kunst en Design
Cologne Fine Art (COFA) brengt ieder jaar een exquise selectie objecten uit alle tijden en genres van de kunstgeschiedenis en het design bijeen. In de tijdelijke ‘Wunderkammer’ treft de bezoeker getuigen van de oudheid t/m de huidige tijd aan, in de vorm van schilderijen, sculpturen, kunstobjecten, keramiek, tapijten, juwelen, meubelen en artefacten. Voor het eerst en tegelijk met COFA strijkt dé autobeurs Retro Classics in de Koelnmesse neer. De Rijnmetropool is eind november daarom dé pleisterplaats voor collectioneurs en liefhebbers van kunst en design op hoog niveau. Lees ook het artikel over Cologne Fine Art in Chapeau Magazine van september en zie www.colognefineart.com

Cologne Fine Art: van 23 t/m 26 november 2017 Koelnmesse, Keulen
Retro Classics: van 24 t/m 26 november 2017 Koelnmesse, Keulen

Kans maken op 2 kaarten? Stuur dan een mail naar: events@chapeaumagazine.com  

 

Lees ook