Handzame voedselverpakkingen uit Finland

Columbus Trophy 2017: Koepala Packaging

Maandag 2 oktober 2017

Tijdens de BBB Maastricht wordt op 9 oktober voor de 13de keer de Columbus Trophy uitgereikt. Het betreft een aanmoedigingsprijs van Mise en Place en MECC Maastricht. De prijs is bedoeld voor een startende ondernemer die succesvol is als leverancier aan de hospitality of die een innovatief hospitality concept heeft ontwikkeld. Een van de genomineerden is Koepala Packaging, een bedrijf dat een nieuwe manier gevonden heeft om gezond voedsel te verpakken.

Koepala Packaging biedt een innovatieve oplossing voor bedrijven in de cateringindustrie die kampen met transport- en verpakkingsproblemen. In de tijd dat Janne Asikainen, mede-oprichter van Koepala Packaging, samenwerkte met top-chefs uit de horeca, merkte hij vaak hoe lastig het was om een gebrek aan ruimte te hebben. Zo kwam hij op het idee van meeneem verpakking die zo klein is op te vouwen dat ze in een kom of kopje past.

Verpakkingen van Koepala zorgen ervoor dat gezond voedsel efficient vervoerd wordt en netjes kan worden uigeserveerd en worden gegeten.

Koepala-verpakkingen zijn goedkoper dan bestaande voedselverpakkingen. Bovendien verminderen ze de kosten voor transport en opslag, zonder dat de kwaliteit van het voedsel in gevaar komt. Kijk hier voor meer informatie. http://www.koepala.com/

 

 

Lees ook