Topsport in Maastricht

// Jim-guide

Dinsdag 24 oktober 2017

Al jaren komen de beste ruiters naar het MECC in Maastricht om deel te nemen aan Jumping Indoor Maastricht. Grote namen als Ludger Beerbaum, John Whitaker, Meredith Michaels-Beerbaum, Franke Sloothaak en Roger-Yves Bost wisten in de mooie piste van JIM de overwinning te behalen in de Grote Prijs. Meer recentelijk waren Maikel van
der Vleuten en Olivier Philippaerts de grote overwinnaars in Maastricht. Ook dit jaar belooft JIM weer een
topevenement te worden met grote namen en spannende wedstrijden. Kanshebbers zijn zeker Michel Hendrix en Luciana Diniz. De in Brazilië geboren amazone Luciana Diniz rijdt voor Portugal en heeft al vele overwinningen op
haar naam staan.

Ook dit jaar belooft JIM weer een topevenement te worden met grote namen en spannende wedstrijden. 

Dit jaar won zij de Grote Prijs van Chantilly en werd zij tweede in de Grote Prijs van Aken en de Spruce Meadows Masters. Het is lang geleden dat zij in Maastricht is gestart, maar heeft goede herinneringen aan JIM. Ze kijkt er dan ook naar uit om weer in het MECC te rijden. Ze had al veel goeds gehoord over de nieuwe organisatie en de goede faciliteiten. Dat het hotel naast de hal ligt vindt zij ideaal. Naast het rijden is de 47-jarige heel actief met haar project GROW riding Immersion waarbij zij wereldwijd zeer succesvol cursussen geeft. Luciana neemt een van haar beste paarden mee, Lennox, waarmee ze al heel veel Grote Prijzen (en auto’s) heeft gewonnen. Verder
komen Camargo, een zoon van haar toppaard Fit for Fun en Isabeau, een dochter van haar bekende schimmel Winningmood, mee naar Maastricht: een echte paardenfamilie!

 

Lees ook