Guy Olivier denkt al aan kerstmis

Aangename sfeer aan de Korte Prinsengracht

Woensdag 4 oktober 2017

Zelfs in Amsterdam komt het weinig voor, een combinatie van atelier en galerie. De Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier heeft dat gerealiseerd in een fraai pand aan de Korte Prinsengracht in de hoofdstad. Elk weekeinde is het daar open huis en elk laatste weekeinde extra feestelijk met hapjes en drankjes.

„Soms is het wel lastig als je door de week flink bezig bent geweest met verf, omdat de ruimte dan atelier is, en dat alles dan mooi opgeruimd moet zijn voor het weekeinde want dan is het een galerie. Maar dat houdt het spannend.”

Hij kijkt al naar kerstmis. „De sfeer in de stad is aangenaam en het bruggetje voor ons pand is echt een trekpleister voor bezoekers. We maken het gezellig hier, er gebeurt van alles.”

www.guyolivier.com

  

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram