Graus Wonen feestelijk heropend na verbouwing

Fotoverslag Giga Graus Openingsweekend

Auteur: Demy Janssen
Zondag 15 oktober 2017


Na een uitgebreide verbouwing en vernieuwing van hun concept, werden de deuren van Graus Wonen in Echt dit weekend feestelijk heropend. Tientallen genodigden verzamelden zich tegen 19.00 uur voor de deuren van de voormalige Kweekschool als onderdeel van het Ursulinenklooster. Loes Graus stond haar gasten kort te woord alvorens burgemeester Hessels de zaak officieel heropende. Voordat hij dat deed spraak hij lovend over de familie Graus en hun familiebedrijf, volgens de burgemeester ‘een heuse schat voor de stad Echt en omstreken’. 

Na de officiële opening werden bezoekers verwelkomd met champagne en konden zich laten inspireren door de maar liefst vijftien aanwezige ondernemers. 

Lees ook