Gala-diner met dans op Château St. Gerlach

Professionele dansavond met als thema Latin Dance

Branded content
Vrijdag 20 oktober 2017

Op 30 december wordt er een groot Dinner Gala gehouden op Château St. Gerlach met als thema Latin Dance.

De choreografen Sven Binek en Kinga Zawada hebben meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van ballet en  met als thema Latin Dance. Zij waren lid van 'Dancing with the stars Dubai' en waren de drijvende krachten achter de eerste Ballroom- en Latin Dance Studios in Dubai en Abu Dhabi. Zij hebben een uniek concept ontwikkeld voor Dubai ONE TV en dat dragen zij nu internationaal uit.  

Gelijkertijd zijn zij beiden universitair geschoold op het gebied van Business, Marketing en Rechten. Gezamenlijk hebben zij het bedrijf '13thagency' opgericht dat samenwerkt met de beste luxe hotels, allereerst in Dubai en het Midden Oosten.  Die samenwerking is er ook met onder meer Jumeirah International, Le Meridien, Fairmont, Atlantis die Palme, NMC Gastfreundschaft, Duitse ambassade en AHK, de Duitse partner. Hotelpartners in Duitsland zijn onder meer het  Intercontinental Hotel Zoo in Berlijn.  In Nederland wordt samengewerkt met de Oostwegel Collection en wel het Kruisherenhotel, Chateau St. Gerlach en Château Neercanne. 

13theagency organiseert voorstellingen op het gebied van dans, fitness, theater en zang. De organisatie zorgt ook voor de logistiek, inclusief vluchten, podiumopbouw, enzovoorts, waardoor een succesvol geheel ontstaat. In dit kader organisaeert 13theagency op 30 december aanstaande  een uniek gala-diner op Château St. Gerlach, waarbij professionele dans de rode draad vormt.

Voor boekingen en verdere informatie, graag contact opnemen via:
info@13theagency.com 
www.facebook.com/13theagency
Instagram: #13theagency