Business-speeddate op de brug bij Kanne

Exclusief event moet grensoverschrijdend zakendoen bevorderen

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 20 oktober 2017

Het belooft een geweldig spektakel te worden volgende week dinsdag 24 oktober bij de brug over het Albertkanaal in Kanne. De bekende brug is die avond het toneel van een grootscheepse speeddating voor ondernemers, managers en functionarissen aan beide kanten van de grens. Officieel is het vandaag de laatste dag om in te schrijven.

Er zijn op dit moment al heel wat ondernemers die goede zaken doen over de grens. ,,Maar dat kan nog beter. Dikwijls begint het met elkaar te leren kennen. Een geholpen ontmoeting is daarvoor een eenvoudige maar effectieve stimulans”, zo stellen de bedenkers van de speeddate.

Op de bijeenkomst, die het motto ‘Bruggen Bouwen’ heeft meegekregen, worden zo’n 500 deelnemers verwacht, de helft uit Nederlands Limburg, de andere helft uit Belgisch Limburg. De business-speeddating vindt plaats op initiatief van Junior Chamber International Limburg (kortweg JCI Limburg). Het event wordt aan Nederlandse zijde van de grens ondersteund door Connect Limburg en de Limburgse Werkgeversvereniging LWV.

Dat de speeddate ee serieuze aangelegenheid is, blijkt wel uit het feit dat de gouverneurs van beide Limburgen, Herman Reynders en Theo Bovens, het goede voorbeeld geven. Rond 19.00 uur zullen zij de manifestatie openen.

Wie zich nog niet heeft ingeschreven, kan dat alsnog doen via www.bruggen-bouwen.com

 

Lees ook