Bronzen publieksprijs voor Theater de Maaspoort

ANWB-leden zeer te spreken over gastvrijheid Venlose schouwburg

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 6 oktober 2017

Theater de Maaspoort in Venlo is deze week in Hoofddorp derde geworden in de strijd om de ANWB-publieksprijs voor het Meest Gastvrije Theater van Nederland. Het Venlose theater ging daarmee voor het tweede jaar op rij met de bronzen award naar huis en mag zich daarmee het Meest Gastvrije Theater van Limburg noemen. 

Tijdens de uitreiking waren zo’n 200 gasten uit het theaterwerkveld aanwezig. De theaters werden door het publiek beoordeeld op het aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium. Naast de award ontvangen de winnaars een uitgebreid juryrapport. De Maaspoort gebruikt dit rapport om de dienstverlening weer verder te optimaliseren. De Goudse Schouwburg is net als vorig jaar de grote winnaar in de verkiezing.

De award werd dit jaar voor de tweede keer toegekend. Net als in 2016 konden leden van de automobielclub ook de afgelopen maanden op hun favoriete theater, schouwburg en concertgebouw stemmen via anwb.nl/theaterverkiezing.nl

 

Lees ook