Benefietevent lokale ondernemers brengt 6000 euro op

Geld bestemd voor Stichting Make-A-Wish Nederland

Dinsdag 3 oktober 2017


Stichting Make-A-Wish Nederland heeft zondagavond 1 oktober in Domani in Venlo een cheque van maar liefst 6.012,30 euro in ontvangst mogen nemen uit handen van lokale ondernemers. Dat is meer dan twee keer zoveel als het streefbedrag.

Het collectief van 25 winkeliers had een benefietevenement met als thema Alice in Wonderland georganiseerd ten behoeve van de stichting die zich inzet voor ernstig zieke kinderen. Het initiatief kwam van Nathalja Kremers van ExMode en Ronald Verlinden van Change, die zelf een kindje hebben met een ernstig ziekteverleden. Zoonlief Tazmin wordt dinsdag 3 oktober 3 jaar oud en is inmiddels gezond. 

In de middag werden honderd gasten getrakteerd op een high tea en een modeshow; de 100 avondgasten kregen een dinershow voorgeschoteld. Zowel het middag- als het avondprogramma was volledig uitverkocht. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram