Petit Bonheur

// Maastricht

Donderdag 21 september 2017

Petit Bonheur, het kleine geluk van het Jekerkwartier. Op het binnenhof van Hotel Au Quartier/Petit Bonheur komt Frankrijk tot leven. De sfeer, de decoratie en de druivenranken doen denken aan een Franse wijngaard.

De geuren en smaken die uit de keuken van Danny Kleuters en Dennis Kers tevoorschijn komen, maken van een bezoekje aan Petit Bonheur een klein geluksmomentje. Door de ligging van het terras van Petit Bonheur, op het binnenhof van het historische pand Achter de Molens, is dit stukje Frankrijk afgesloten van de rest van Maastricht. Bij slecht weer is het mogelijk het terras te overdekken.

Arno Soons komt al jaren regelmatig bij Petit Bonheur. Het vriendelijke en altijd herkenbare team zorgt ervoor dat hij zich hier thuis voelt en graag met familie, vrienden of collega’s komt genieten van de heerlijke gerechten uit de keuken van Danny Kleuters en Dennis Kers.

 

 

Lees ook