Landgoed La Petite Suisse- Villa Kanjel

Verkoop middels tender van de monumentale villa, koetshuis en park

Branded content
Vrijdag 22 september 2017


Het bijzondere complex behoorde oorspronkelijk bij ‘Regouts Lustenhof’ en omvat een landhuis, koetshuis met dienstwoningen en de parkaanleg met parkvijver en bossages, waardoor de Kanjelbeek loopt. Tegenwoordig maakt het landgoed deel uit van de landgoederenzone genaamd Buitengoed Geul en Maas. In opdracht van de gemeente organiseert Klement2 Rentmeesters een inschrijving per tender waarbij geïnteresseerden zich uiterlijk 23 oktober 2017 kandidaat kunnen stellen voor de aankoop en duurzame herbestemming van (een deel) van het landgoed.

Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de kijkdag:
zaterdag 30 september a.s. van 11:00 uur tot 13:00 uur


Bezoek de website voor meer foto´s en de tendervoorwaarden.

http://www.klement2.com/aanbod/villa-kanjel-la-petite-suisse

 

Lees ook