Zonnige 22e editie van Het Parcours

Ruim 250 culturele activiteiten verspreid over de stad

Auteur: Demy Janssen
Maandag 11 september 2017


Het centrum van Maastricht werd gisteren omgetoverd tot één groot festivalterrein. Op bijna 60 locaties verspreid door de stad waren tijdens de 22e editie van Het Parcours maar liefst 250 culturele activiteiten en voorstellingen georganiseerd. Bezoekers en artiesten genoten bovendien van autovrije en zonovergoten straten.

Om 12.00 uur werd het Parcours officieel geopend in het Stadhuis, door onder anderen Hadewych Minis. Het onlangs van binnen geheel opgeknapte stadhuis was de rest van de dag in het kader van Open Monumentendag opengesteld voor bezoekers. Highlights van Het Parcours 2017 waren onder meer Twangerang, de diverse activiteiten als onderdeel van Festival aan de Maas, Hellend Vlak, Dyanne Sleijpen, Natasha Harper, diverse side-events in onder andere Wyck en ’t Jekerkwartier en het Maastrichts Salon Orkest als afsluiter,

Blogger Nina Simons was namens Chapeau aanwezig bij Het Parcours 2017. Haar ervaringen zijn later deze week te lezen op Chapeau Online.

Lees ook

Ruim 250 culturele activiteiten verspreid over de stad