Alden Biesen verandert in florale sprookjeswereld

Win 2 VIP-tickets voor de 22e editie van Fleuramour

Maandag 18 september 2017

Komend weekend komen bij Landcommanderij Alden Biesen ’s werelds meest bekende bloemsierkunstenaars samen voor de 22e editie van Fleuramour. Honderden floristen van over de hele wereld versieren het indrukwekkende landgoed gedurende dit weekend met meer dan 120.000 bloemen. Wie Fleuramour nog nooit heeft bezocht, kan zich het wauw-gevoel van de bloemenpracht waarschijnlijk moeilijk voorstellen.

Het thema van de 22e editie van Fleuramour is cultuur. In de florale decoraties staan normen, waarden, gewoonten en gebruiken van diverse culturen centraal. Zo wordt er aandacht besteed aan de Japanse ikebana en de Indiase trouwcultuur en laat Natalia Zhizhko in de erekoer de Russische sprookjescultuur tot leven komen.

Naast een programma gevuld met wedstrijden en workshops staat de vrijdag van Fleuramour traditiegetrouw in het teken van hoedjes en kunnen bezoekers zich op zaterdagavond laten betoveren door het prachtige uitzicht van de in bloemen getooide Landcommanderij.

Landcommanderij Alden Biesen verwelkomt jaarlijks meer dan 15.000 bezoekers tijdens Fleuramour. Wil jij je dit jaar ook laten betoveren door de magie van het met bloemen versierde landgoed? Wij mogen twee VIP-tickets voor Fleuramour verloten onder onze volgers. De winnaars van deze actie worden tijdens het laatste weekend van september in de VIP-ruimte met een drankje verwelkomd. Bij het naar huis gaan ontvangen ze een groene verrassing. Meedoen? Je vindt de actie op onze Facabook pagina.

 

www.fleuramour.be. 

Lees ook