Panoramisch uitzicht over het groene Heuvellandschap

Terrasgids De Koppeling

Donderdag 28 september 2017

Net voorbij Schweiberg, op de top van de groene heuvels van Zuid-Limburg, ligt Hotel & Restaurant De Koppeling. Wanneer je het terras van de koppeling oploopt lijkt het alsof je zo een stukje ongestoorde natuur instapt. Het panoramisch uitzicht over het groene Heuvellandschap reikt tot aan de bruinkoolbergen in Duitsland. Dit plaatje verveelt niet snel. Op het moderne en gezellige terras van De Koppeling is plek voor iedereen. Wandelaar, fietser, hotelbezoeker en verder iedereen die gewoon even wil wegdromen met uitzicht over het Heuvelland. Bij de Koppeling ben je zeven dagen per week welkom voor ontbijt, (zaken)lunch of diner of gewoon een drankje. Naast de moderne terraszitjes staan op het gras, aan de rand van het ongerepte groen, een aantal picknickbanken. Dé plek om ongedwongen te genieten met familie en vrienden.

Schweibergerweg 49 
6281 NE Mechelen 
http://hotelrestaurant-dekoppeling.nl/
Open: dagelijks van 10:00 uur tot 00:00 uur


  

Lees ook