Zorgeloos en veilig telefoneren terwijl joe-pie

Columbus Trophy 2017: YOU•P® Handsfree

Maandag 18 september 2017

Tijdens de BBB Maastricht wordt op 9 oktober voor de 13de keer de Columbus Trophy uitgereikt. Het betreft een aanmoedigingsprijs van Mise en Place en MECC Maastricht. De prijs is bedoeld voor een startende ondernemer die succesvol is als leverancier aan de hospitality of die een innovatief hospitality concept heeft ontwikkeld. Chapeau stelt de komende weken de negen genomineerden aan je voor. Dit keer de bedenkers van YOU•P® (spreek uit: joe-pie), de eerste smartphonehouder voor op het toilet.

Ingeborg Dashorst en Michiel van der Zalm zijn helemaal gepassioneerd van het maken van mooie concepten en nieuwe producten die de wereld eenvoudiger, mooier en leuker maken. Een van hun laatste innovatieve ideeën betreft het concept YOU•P® Handsfree. Het concept is al even simpel en briljant als de naam die het heeft meegekregen. Ingeborg and Michiel kwamen op de proppen met een smartphonehouder die bestemd is voor openbare toiletten. Zij zagen een enorm gat in de markt. Maar liefst 95 procent van alle gebruikers van smartphones nemen hun apparaatje mee naar het toilet. Al deze gebruikers dienen op een bepaald moment hun handen vrij te hebben.  Met de YOU•P® smartphonehouder hebben ze een oplossing gevonden voor een praktisch probleem: dure smartphones hoeven niet langer te worden neergelegd op vieze afvalemmers of natte wastafels. YOU•P® is niet alleen beschikbaar voor de particuliere consument, maar ook voor bedrijven, bijvoorbeeld in de horeca. Het design van de smartphonehouder kan op verzoek worden aangepast aan ieders specifieke wens. Check voor meer informatie de website. http://you-p.com/

 

Lees ook