Pop-up restaurant dat elke veertien dagen vernieuwt

Columbus Trophy 2017: Laden Ein

Donderdag 28 september 2017

Tijdens de BBB Maastricht wordt op 9 oktober voor de 13de keer de Columbus Trophy uitgereikt. Het betreft een aanmoedigingsprijs van Mise en Place en MECC Maastricht. De prijs is bedoeld voor een startende ondernemer die een innovatief hospitality concept heeft ontwikkeld. Chapeau stelt de komende weken de negen genomineerden aan je voor. Dit keer Till Riekenbrauk, die jonge horecaondernemers de kans geeft hun vernieuwende foodconcept te testen.

Till Riekenbrauk is een echte gourmand. Hij vindt het geweldig om op een vernieuwende en hoogwaardige manier om te gaan met eten. Met het oog hierop riep hij een platform in het leven waarop andere lekkerbekken en creatievelingen hun foodconcept kunnen presenteren.

Jonge entrepreneurs krijgen van hem in het concept Laden Ein (met vestigingen in Düsseldorf en Keulen) de mogelijkheid om zijn bedrijfsruimte te gebruiken, zodat ze kunnen uitproberen hoe hun startup werkt. Om de twee weken is er een andere gastheer. Daarnaast wijzigt het concept, de entourage, en misschien wel het belangrijkst de hele inrichting. Op deze manier creëert hij op een creatieve manier een oefenruimte die een unieke kans biedt voor kersverse start-ups. Door deze methode is voeding nooit meer saai. Het laatste concept vind je hier http://www.laden-ein.com/

Lees ook