Chapeau Content Creators

Wanneer kwaliteit belangrijk is

Woensdag 13 september 2017

‘Content’, ‘Storytelling’, deze termen worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt door bedrijven, instellingen en overheden die hun boodschap kwijt willen aan het publiek. In feite doen de journalisten van Chapeau al vele jaren niet anders dan dat, nog voordat deze termen een trend werden. Wij vertellen verhalen, dat is ons vak. Niet alleen verhalen van hoog niveau, maar ook verhalen die prettig en begrijpelijk leesbaar zijn. We hebben een groot netwerk en leggen verbindingen. We maken niet alleen krachtige verhalen, maar het is ook ons vak om te denken in bijpassend beeld, in fotografie en video.

En in een mooie lay-out. Elke twee maanden maken we Chapeau Magazine, plus een aantal exclusieve gidsen. Maar recent maakten we bijvoorbeeld ook het Rowwen Hèze magazine, het boek en de documentaire ‘De impact van 25 jaar Verdrag van Maastricht’ en het wekelijks ‘WMC Journaal’. Als het gaat om inhoud die goed over het voetlicht moet worden gebracht, dan weten de schrijvers, fotografen en vormgevers van Chapeau hoe dat moet, van het eerste gesprek tot aan de drukker of de montagetafel.

Chapeau Content Creators, wanneer kwaliteit belangrijk is. Geintresseerd? contacteer ons via xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com 

 

 

Lees ook