Nieuwe initiatieven

business-to-business

Donderdag 14 september 2017

Ons netwerk is onze basis, een van belangrijkste redenen van bestaan. In de afgelopen twintig jaar heeft Chapeau een indrukwekkend, kwalitatief netwerk opgebouwd in beide Limburg. Vanaf heden dopen we dit netwerk om in de ‘Chapeau Community’. Dit unieke en grensoverschrijdende netwerk willen we graag, nog meer, toegankelijk maken voor onze relaties. Tevens zullen we een nog proactievere rol spelen in het leggen van de juiste linken binnen ons netwerk. Dit zal gebeuren middels diverse eventformules (launches, diners, events, etc..) en uiteraard telkens passend bij het goede leven in Nederlands- en Belgisch-Limburg. De Chapeau Community is toegankelijk voor bestaande en nieuwe relaties van Chapeau. www.chapeaumagazine.com

 

Lees ook