Business Culinair op vrijdag 24 november

Nieuwe editie

Vrijdag 8 september 2017


Op vrijdag 24 november vindt een nieuwe editie plaats van Business Culinair. Voor het derde jaar op rij vormt de Rodahal in Kerkrade het decor voor dé dinnershow van het zuiden.

Ook dit jaar hebben een aantal bedrijven de handen ineengeslagen om van Business Culinair 2017 een spectaculair evenement te maken. ‘Business culinair is uitgegroeid tot het netwerkevenement voor ondernemers in Parkstad’, zegt Leon Beerendonk (Mabs4.0), één van de initiatiefnemers van het evenement.

Dinnershow

Tijdens een dinnershow genieten de gasten een hele avond van culinaire topgerechten uit binnen- en buitenland. Daarnaast krijgt het publiek een wervelende entertainmentshow voorgeschoteld in de vorm van zang, dans, acrobatiek en cabaret.
Business culinair is de enige Limburgse dinnershow.

Netwerkevenement

Aan de vooravond van de feestdagen is Business Culinair een exclusief netwerkevenement waar ondernemers met relaties, zakenpartners en collega’s ontspannen kunnen genieten. De ambiance van Business Culinair biedt een unieke kans om op een laagdrempelige manier contact te leggen. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot in de kleine uurtjes.

Kaarten bestellen

De kaartverkoop is deze week gestart. Wees er snel bij.

 

www.businessculinair.nl

 

 

Lees ook