Programma tijdens Business Culinair

Vrijdag 24 november

Maandag 18 september 2017


Voor de derde keer op rij organiseren een aantal ondernemers uit Parkstad de dinnershow Business Culinair. Op vrijdag 24 november is de Rodahal opnieuw het decor voor een betoverende avond met veel entertainment en heerlijke gerechten.

Show van je leven

De opzet van Business Culinair wijkt dit jaar iets af van voorgaande edities. Dit jaar komt de entertainment uit verschillende hoeken. Muziek vormt nog steeds de hoofdmoot tijdens de avond, met optredens van onder andere Maan en Sharon Doorson. Maar er is ook aandacht voor andere entertainmentvormen. Denk daarbij aan acrobatiek, magie, cabaret en dans. Een wervelende show waarover nog lang wordt nagepraat.

Culinair genieten

Niet alleen in de zaal volgen de showelementen elkaar in hoog tempo op. De brigade van Van Melick the catering comapny verwent de gasten de gehele avond met overheerlijke gerechten uit binnen- en buitenland. Uiteraard begeleidt met exclusieve wijnen.
De kaartverkoop voor Business Culinair is gestart. Zorg ervoor dat op tijd erbij bent.

www.businessculinair.com

Lees ook