Super 8 bij Brouwerij Haacht

'Bieren zoals je ze kent, maar niet had verwacht'

Branded content
Donderdag 21 september 2017

De nieuwste generatie Belgische bier-drinkers is steeds op zoek naar variatie en nieuwe prikkels. Voor hen is de wereld één dorp, met uiteenlopende smaken, nieuwe ontdekkingen en culturele invloeden. Die rijkheid verwachten ze ook wanneer ze iets gaan drinken. En dit in de vorm van een nationaal biermerk dat hun kwaliteit, variatie én die lekkere kick van de ontdekking biedt. Voor hen heeft Brouwerij Haacht SUPER 8 ontwikkeld. Een lekker bekkend merk, dat staat voor een groeiend gamma moderne bieren, waar het leuk switchen is tussen gekende en minder gekende bierstijlen.

Want elk nieuw SUPER 8 bier speelt perfect in op die ‘goesting’ naar nieuwe smaken. Dat is goed voor de consument én voor de horecazaken. Want met SUPER 8 blijven cafés en bars relevant, in een markt waar steeds meer handelszaken de jonge, moderne bierliefhebber proberen aan te spreken. Gesteund op onze eeuwenoude, Belgische brouwerstraditie zullen we een reeks nieuwe bieren lanceren. Precies deze unieke combinatie van oud en nieuw maakt van elke SUPER 8 een bier zoals je het kent, maar niet had verwacht. Meer weten? Surf naar www.super8.be en blijf op de hoogte.

Lees ook