Proef de regio in zijn volle glorie

Terrasgids Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Maandag 18 september 2017

In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15de-eeuwse Kasteel Vaalsbroek en - op loopafstand - de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Het vijverterras, dat een rustgevend uitzicht biedt op kasteel en kasteelvijver, is een belevenis op zich. De sfeervolle bistro In de Oude Watermolen en het mooie restaurant bieden een keur aan gastronomische gerechten, met specialiteiten uit de Euregio Maas-Rijn en zo veel mogelijk biologisch. Deze laten zich perfect begeleiden door Limburgs beste wijnen. Proef de regio in zijn volle glorie, bijvoorbeeld met vlees van het Mergellandschaap, Limburgse grottenkaas en verse kruiden uit de eigen kruidentuin, smaakvol samengebracht door chef Robert Levels.

 

Vaalsbroek 1 
6291 NH Vaals 
+31 (0)43 308 93 08 
www.bilderberg.nl/vaals/kasteelvaalsbroek

Open:
Bistro: 12:00 uur tot 01:00 uur (keuken tot 21:30)
Restaurant: 18.00 uur tot 21.30 uur 

  

 

 

 

Lees ook