Ambiance & EMG: samen sterk in events

Tal van wilde ideeën

Branded content
Maandag 18 september 2017

Management Group is de verzamelnaam van een viertal unieke hotels en evenementenlocaties, gelegen in Limburg. Zowel intern als extern organiseren de eigenaren van de horeca-eventgroep, Danny Keppels en Martin Hendricks, originele en vernieuwende evenementen. Al enige tijd werken zij graag samen met Boy Straten van Ambiance Event Furniture. Een samenwerking tussen een horeca-eventgroep en een verhuurbedrijf in de evenementensector lijkt op het eerste oog niet erg bijzonder. De samenwerking tussen Estate Management Group en Ambiance is dat wel. Eind 2015 kwamen Danny en Boy met elkaar in contact: „Ik heb Boy tijdens het Glazen Huis in Heerlen leren kennen. Daar bleek al snel dat hij heel creatief en flexibel is. En dat vertaalt hij in zijn werk.” Sindsdien zijn de twee aan elkaar gewaagd en werken graag samen. „Wanneer wij weer een nieuw evenement op het programma hebben staan, komen er altijd tal van wilde ideeën boven tafel. Het mooie aan de samenwerking met Boy is dat hij deze ideeën altijd weet te verwezen-lijken. Hoe gek ze ook zijn,” aldus Danny.

Ook Boy spreekt van een succesvolle samenwerking met Danny en Martin. „Estate Management Group wil steeds verrassen op het gebied van locatie, culinair en meubilair. Ze zijn erg vooruitstrevend in hun denkwijze en ze laten mij daar vaak in meedenken. Door onze koppen bij elkaar te steken werken we samen aan unieke en vernieuwende evenementen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt.”Nog niet zo lang geleden werkten de twee partijen samen aan de door Estate Management Group georganiseerde VIP van de Hammer Series. Een succesvol evenement waar alles uit de kast werd gehaald en alles tot in de kleinste details klopte. Ook bij de teampresentatie van Xavier Maassen bij Porsche Centrum Limburg begin 2017 zorgden de twee voor net dat beetje extra. Het doel tot vernieuwen en verrassen van Estate Management Group en Boy’s drive om mee te denken tot in de kleine details, maakt de twee tot een unieke combinatie.

  • www.estatemanagementgroup.nl
  • www.ambiancefurniture.nl

Lees ook