Ongedwongen en toegankelijk, maar tegelijk chic en smaakvol

Terrasgids Altermezzo

Maandag 14 augustus 2017

Onder leiding van een jonge, ambitieuze maar vooral talentvolle chef behaalde restaurant Altermezzo in een korte tijdspanne een vermelding in de befaamde Michelingids en een mooie score van 15/20 in Gault- Millau. Het trendy restaurant is gevestigd in het voormalige gemeentehuis annex jongensschool van deelgemeente Riksingen.
Altermezzo behoort tot de nieuwe generatie van restaurants, waar ‘uit eten gaan’ ook leuk mag zijn. Het restaurant is ongedwongen en toegankelijk, maar tegelijk chic en smaakvol. Aan de achterzijde van het prominente gebouw bevindt zich het heerlijke zuidgeoriënteerde (overdekte) tuinterras. Hier kun je op zonnige dagen lekker genieten
van topgastronomie in een vakantiesfeertje.

Bilzersteenweg 366 // 3700 Tongeren (B)
+32 12 74 16 74
www.altermezzo.be
Open: donderdag, vrijdag en zondag lunch van 12:00 uur tot 14:00. Diner van 18:30 tot 21:00.
Zaterdag van 19:00 uur tot 21:00 uur.
Maandag t/m woensdag gesloten.

Keuken: Italiaans, Frans
Driegangenmenu: € 42
Couverts: 50
Creditcards: American Express, EC/Maestro/Mastercard, Visa Card, Pin

Lees ook