Op Rolduc verblijf je in een ontspannen en historische sfeer

Terrasgids Abdijhotel Rolduc

Donderdag 3 augustus 2017

Op Rolduc verblijf je in een ontspannen en historische sfeer. Zo ook op het binnencarré, waar het pittoreske terras van Kloosterbrasserie de Kanunnik gevestigd is. De opengeslagen wit-met-rood gekleurde kamerluiken brengen de geschiedenis tot leven in een omgeving van bloemen en sculpturen. Guy van Thoor bezoekt Rolduc al van kinds af aan en heeft hier in de loop der jaren veel veranderingen meegemaakt. ‘Het Rolduc van nu is niet meer het Rolduc van toen’, zegt hij. ‘De oude kloostersfeer is in een modern jasje gestoken en dat is mooi om te zien. En het eten is er hemels’, vertelt hij lachend. De menukaart van Kloosterbrasserie de Kanunnik is iedere week opnieuw een verrassing. Ze wordt samengesteld aan de hand van seizoenen, streekproducten en groenten uit de eigen kloostertuin. Geniet bij je lunch of diner van een heerlijke Mayschoss-wijn, die dankzij een eeuwenoude vriendschap in de kloosterbrasserie geserveerd wordt.

 

Heyendallaan 82 // 6464 EP Kerkrade
+31 (0)45 546 68 88 // info@rolduc.com
www.rolduc.com
Open: maandag t/m donderdag 11:30 uur - 20:30 uur
Vrijdag t/m zondag 10:30 uur - 21:00 uur

Driegangenmenu: € 29,50
Creditcards: American Express, EC/Maestro/Mastercard,
Visa Card, Pin

Lees ook