Venlose ondernemers organiseren bijzonder benefietevenement

Culinaire fashion & lifestyleshow

Woensdag 23 augustus 2017

Maar liefst 25 lokale ondernemers in Venlo hebben zich samengevoegd om een evenement te organiseren voor het goede doel. Op zondag 1 oktober bieden zij in het karakteristieke Domani in Venlo een culinaire fashion & lifestyleshow aan voor geïnteresseerden, met exclusieve dames- en herenmode, juwelen, brillen, schoenen en nog veel meer moois! Zij ondersteunen daarmee de wens van 2 ondernemers met een kind met een zwaar ziekteverleden, om op deze manier een bijdrage te leveren aan goede doelenorganisatie Make-A-Wish.

Eigenaars Nathalja Kremers van ExMode en Ronald Verlinden van Change, beiden met hun zaken gevestigd aan de Klaasstraat in het centrum van Venlo, kregen oktober 2014 hun zoontje Tazmin. De eerste levensjaren volgden voor het kleine kindje wegens ernstige ziekte vele ziekenhuisbezoeken. De gezondheid van Tazmin ontwikkelt zich positief en begin oktober wordt hij 3 jaar oud. Met dit verleden in het achterhoofd willen Nathalja en Ronald graag andere kinderen die ernstig ziek zijn een hart onder de riem steken. Stichting Make-A-Wish Nederland zet zich in voor het vervullen van de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Het middagprogramma op 1 oktober omvat een luxe high tea in combinatie met show. In de avond is er een uitgebreid smaakvol diner in combinatie met show. Als inspiratiebron is gekozen voor de kinderfilm Alice in Wonderland, bezoekers kunnen dan ook veel verrassing en beleving verwachten. Voor zowel het middag- als het avondprogramma zijn kaarten te koop, waarbij een deel van de opbrengst naar Make-A-Wish Nederland gaat. Meer informatie over dit spectaculaire evenement of kaarten kopen, kijk hier.

  

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24