Het goede leven in Limburg volgens Domaine Cauberg

Een woonzorgvoorziening die ook hotelkamers heeft

Branded content
Maandag 14 augustus 2017

Het goede leven in Limburg, daar is ook Maria Scholts van ECR Domaine Cauberg dagelijks mee bezig: „Bij ECR Domaine Cauberg, een woonzorgvoorziening die ook hotelkamers heeft, vieren we het le-ven. Elke dag. Natuurlijk brengen ziekte of ouderdom beperkingen met zich mee. Maar dat is geen reden om aan de kant te gaan staan. Wij helpen mensen om op eigen wijze ouder te worden. Om het leven te leven zoals zij dat fijn vinden. Dat joie de vivre zit ’m soms in kleine dingen: op het terras van de zon en de mooie omgeving genieten, of lekker eten in ons restaurant. Vriendelijk en vak-kundig personeel dat met aandacht voor je zorgt en een sfeervolle, aangename omgeving dragen daar ook aan bij. Wij zorgen dat de bewoners en zorghotel-gasten die bij ons verblijven midden in de samenleving blijven staan. Dat doen we door mensen van buiten naar binnen te halen. Om bijvoorbeeld aan te schui-ven bij onze opentafeldiners, of om een concert te geven of een expositie te hou-den of te bezoeken. Maar we laten onze bewoners en de anderen die hier tijdelijk voor vakantie of revalidatie verblijven, ook genieten van al het moois dat het leven in Limburg ons biedt. We bezoe-ken evenementen zoals TEFAF. En als de Amstel Gold Race hier voor de deur langskomt, maken we daar een gezellig feestje van. Dan kunnen familieleden en vrienden hier bij hun naasten komen lo-geren om niets te hoeven missen. Wij ma-ken het mogelijk dat mensen met behulp van onze zorg en begeleiding comfortabel kunnen leven. Op een manier die hele-maal bij hun levensstijl past.”

ECR DOMAINE CAUBERG
Cauberg 9
6301 BT Valkenburg aan de Geul
www.erc.eu
+31 (0)88 328 00 70

Lees ook