365 dagen per jaar staat het team van Roy Jacobs bij Aon't Bat voor je klaar

Terrasgids

Donderdag 20 juli 2017

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, 365 dagen per jaar, staat het team van Roy Jacobs bij Aon ’t Bat voor je klaar. Tijdens de wintermaanden is het de warmte binnen waarvoor je graag naar Aon ’t Bat komt, in de zomermaanden de gezelligheid en gastvrijheid op het terras. Dit terras, gelegen aan de oever van de Maas waar deze rivier ons land binnenstroomt, is het kroonjuweel van de zaak. Aan het verkeersarme Bat in Eijsden vervoert het veerpontje in de zomermaanden wandelaars en fietsers tussen Lanaye (Ternaaien) en Eijsden. Vind je weg naar dit terras tijdens een grensoverschrijdende wandeling of fietstocht. Neem plaats op de terrasstoelen, aan de statafels of
de grote loungebanken en droom weg. Bij een ondergaande zomerzon en het mooiste uitzicht over de Maas.

 

Bat 9 // 6245 BM Eijsden
+31 (0)43 409 82 35 // info@aontbat.nl
www.aontbat.nl
Open: elke dag van 10:00 uur tot 01:00 uur.
Terras sluit om 00:00 uur.

Keuken: Aziatisch, Regionaal, Mediterraan, Italiaans, Frans/Belgisch
Driegangenmenu: vanaf € 21,00
Creditcards: EC/Maestro/Mastercard, Visa Card, Pin

Lees ook