Terrasgids

Aan de Linde

Maandag 10 juli 2017

Aan de Linde, lekker eten en drinken, is een begrip onder Valkenburgenaren. Geen wonder dat er bij mooi weer al snel geen plekje meer vrij is op het terras langs de Geul.
Door de ligging van het terras aan de achterzijde van de zaak, zit je hier altijd lekker rustig. Met een uitzicht over de Geul en het historische centrum van Valkenburg is het terras van Aan de Linde de perfecte uitvalsbasis voor een hapje of drankje tijdens een dagje in het Geulstadje. Wanneer de avond nadert en het in Valkenburg langzaam donker wordt, zorgt sfeervolle verlichting ervoor dat de gezelligheid op en rond het terras van Aan de Linde nog groter wordt. Van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geniet je hier van het uitzicht, de sfeer, en niet te vergeten lekker eten en drinken.

 

Jan Deckerstraat 1B // 6301 GX Valkenburg
+31 (0)43 601 05 77 // info@aandelinde.eu
www.aandelinde.eu
Open: dagelijks van 10:00 uur tot 23:00 uur

Keuken: Mediterraans
Couverts: 100 (terras)
Creditcards: American Express, EC/ Maestro/ Mastercard, Visa Card, Pin

Lees ook